13 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

Anna Ribera i Montse Garcia: “Per nosaltres és fer un pas endavant”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Anna Ribera i Montse Garcia: “Per nosaltres és fer un pas endavant”
Loading
/

Anna Ribera i Montse Garcia van assumir ahir, dimarts 07 de març, la direcció de la Fundació Hospital de Palamós-Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Una fundació que codirigiran conjuntament després que Xavier Pérez deixes el càrrec per assumir la direcció genèrica de l’ICS. Per parlar més a fons sobre aquesta qüestió, en el Supermatí d’avui ens han visitat Ribera i Garcia. 

 

Les noves directores volen donar continuïtat al projecte, fixar un rumb a l’entitat, i vetllar per la missió i l’objectiu de la fundació. Asseguren que tenen una línia molt ben marcada fruit de la tasca de l’anterior direcció. 

 

Les directores de la Fundació han assegurat que el sector sanitari està molt feminitzat. De fet, a l’Hospital de Palamós el 77% del personal són dones. Abans que Garcia i Ribera assumissin el càrrec de directores, l’equip gerent estava format per 4 directives (dues d’elles eren les actuals directores) i un gerent.

 

A la vegada, afirmen que quasi mai s’han sentit infravalorades pel fet de ser dones. Recalquen que han hagut de fer un esforç per conciliar la vida professional amb la vida familiar. 

 

Pel que fa a la codirecció de la Fundació Hospital de Palamós-SSIBE, Montse Garcia portarà la branca de gerència econòmica, mentre que Anna Ribera dirigirà més la part assistencial

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios