22.4 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

Anna Ribera:“El brot de l’Hospital de Palamós demostra que encara no tenim la situació del tot controlada”

L’Hospital de Palamós ha restringit totes les visites als pacients ingressats, després d’haver detectat 6 casos de covid-19 a les plantes de medicina interna i traumatologia del centre. A l’entrevista d’avui hem parlat amb la directora assistencial del Servei de Salut del Baix Empordà, Anna Ribera.

La directora ha explicat que els casos positius es van detectar en un control rutinari de cada 5 dies de cribratge a pacients negatius del mateix hospital. Pel que fa a l’origen del brot, afegeix que és multifactorial, hi ha diverses possibilitats sobre l’arrel del contagi, com els pacients ingressats més recentment o els visitants, però és complicat determinar-ho del cert.

Ribera insisteix que l’hospital té unes mesures estrictes i que han actuat de manera ràpida i efectiva per frenar aquest brot. De moment estan en fase de cribratge i estudi de les dimensions, quan estigui limitat rebaixaran les mesures.

Consultes externes i urgències sí que permetran l’acompanyament, que és molt beneficiós pel suport moral que proporcionen, afegeix la directora del centre.

Ribera afegeix que tot i les dades optimistes de baixos casos de coronavirus al Baix Empordà i el nombre creixent de vacunats, cal no baixar la guardia i seguir mantenint mesures.

1 COMENTARI

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios