24.8 C
Pals
Dimarts, 29 juliol 2025
- Publicitat -

Aprèn a fer el Carpaccio de bou de l’Hotel Sant Roc

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Aprèn a fer el Carpaccio de bou de l'Hotel Sant Roc
Loading
/

Aquesta setmana, l’Hèctor Ortega ens ha proposat un nou entrant fred, per aquests dies de calor que estem passant. En aquest cas ha estat el torn d’un carpaccio de bou.

No et perdis la seva preparació i els detalls que ens ofereixen des del mític Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell.

Reproductor d'àudio

- Publicitat -
- Publicitat -

Eva Comas: “La història de Mercè Rodoreda i Armand Obiols s’entén si mirem l’impacte que van tenir la guerra i l’exili en les seves...

L’escriptora Eva Comas presentarà el divendres 1 d’agost a Agullana la novel·la “Mercè i Joan”, guardonada amb el Premi Proa de Novel·la 2024. L’obra se centra en la relació entre Mercè Rodoreda i Armand Obiols durant els primers anys d’exili, coincidint amb la Segona Guerra Mundial. La recerca històrica ha permès reconstruir espais i moments clau de la seva vida.

Altres notícies