Les crítiques per l’organització del Carnaval reapareixen al municipi de Palamós. Igualment, la partida en referència a la celebració s’ha aprovat minuts més tard. Les queixes venien impulsades per voler un projecte comú entre les dues associacions que optaven a l’organització.

Abans de la votació, el PSC ha exposat que el consistori no havia mediat l’acord entre les dues associacions. La regidora del PSC a l’Ajuntament de Palamós, Glòria Prim també ha reclamat més diners per la celebració del Carnaval i ha titllat el consistori de no creure en el projecte.

En canvi, el regidor de Cultura, Francesc Subirats, ha acusat a Glòria Prim de no haver estat present durant les reunions que es van celebrar amb les entitats.

Tot i això, el regidor Subirats ha felicitat l’associació guanyadora del concurs i també ha recalcat que l’Ajuntament ha treballat molt en aquesta aposta i que donen tot el recolzament als organitzadors.

Aquestes queixes han aparegut a causa d’un concurs per l’organització del Carnaval a Palamós, impulsat l’any passat. Aquesta edició, però, només s’hi ha presentat l’associació “Carnaval Palamós” que finalment organitzarà la festa els propers dos anys.

La subvenció és de 29.000 € anuals, un increment de 2.000 €, en comparació amb les edicions passades.