Barri Sant Josep Esclanyà
Ajuntament de Begur

L’Ajuntament de Begur ha aprovat l’al·legació del vial al barri de Sant Josep per no haver d’expropiar tot el terreny.

El propietari de l’habitatge va presentar una al·legació al projecte de creació del vial. L’objectiu del veí era que només expropiessin la part destinada a la carretera que s’ha de construir en els pròxims mesos.

El consistori de Begur i el de Palafrugell van acordar abans de l’estiu la creació d’una xarxa viària al barri de Sant Josep. Per fer aquesta nova xarxa calia expropiar el terreny d’un veí, que ha estat qui ha presentat l’al·legació.

Ara, el Govern de Begur dirigit per Joan Loureiro ha aprovat durant el ple municipal aquesta al·legació. Una petició del propietari que també rebaixarà el cost del projecte, segons ha explicat l’alcalde Loureiro a Ràdio Capital.

La construcció d’aquesta xarxa tindrà un cost aproximat de 220.000 euros pel consistori de Begur, tal com ha confirmat l’alcalde Loureiro. Aquest cost inclou l’expropiació i la construcció sencera del vial.

Ara però aquestes previsions no són definitives perquè encara no s’ha presentat el projecte a concurs de licitació d’obra. L’alcalde de Begur Joan Loureiro explica que el vial podria estar llest de cara a la temporada d’estiu.

Els pròxims passos que seguirà l’Ajuntament de Begur és celebrar una reunió amb els veïns del barri de Sant Josep. Aquesta reunió també servirà per parlar del pròxim projecte a la zona, la construcció d’un parc infantil.