15.8 C
Pals
Dilluns, 21 Octubre 2019

Aquest article està prohibit. No el llegeixis

El més llegit

El Club de Hoquei de Palafrugell mostra el seu rebuig a la sentència

Cap dels dos clubs, ni el Palafrugell ni el Taradell, van jugar el primer minut de partit

Gairebé 1.000 participants a la 1a Cursa de la Dona de Palamós

Èxit d'aquesta primera convocatòria, que destinarà els beneficis de les inscripcions a la Fundació Oncolliga

Detingut a Palafrugell amb 7 quilograms de marihuana

El detingut està sent investigat per tràfic de drogues

Arriba la 1a Cursa de la dona a Palamós

Els beneficis de les inscripcions aniran a la Fundació Oncolliga, que ofereix suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars

Blackbear posposa el concert de Barcelona

Blackbear ha decidit posposar el concert que s’havia de celebrar aquest diumenge 20 d’octubre a Barcelona (Razzmatazz). L’artista addueix que a causa de l’actual clima de protestes a la capital catalana prefereix ajornar la celebració de la seva actuació. Molt aviat s’anunciarà una nova data per al seu concert. Les entrades anticipades ja adquirides seguiran…

No llegeixis aquest article, està prohibit. Fer-ho pot ser il·legal. Aquest advertiment és el darrer, si continues llegint serà assumint totes les conseqüències i responsabilitats que se’n poden derivar.

Continues llegint? Què no estàs advertit? Prohibir és inútil?

Confesso que en els moments de més llibertinatge i diversió amb les meves filles estableixo una única norma: prohibit prohibir. Però fins i tot les meves filles saben que la prohibició de prohibir és insostenible. Calen normes, algunes són molt definides, d’altres són un mer costum o repetició. De forma natural ens movem des de la infantesa en un entorn de normes i prohibicions, un entorn complex que ha fet que tot i la claredat que aquest article no s’ha de llegir, l’estiguis llegint.

La transgressió de la norma d’alguna manera té un atractiu especial, de la mateixa manera que el noi més popular de primària o de l’institut sol ser el més brètol. Però també és cert que a molts transgredir una norma ens incomoda o angoixa, ens crea inseguretat per les conseqüències que poden sorgir. Potser per això no tothom és un brètol.

Com sempre la realitat és complexe i amb un munt de tonalitats de gris, d’aquí la següent reflexió, la qual m’agradaria compartir amb els que han sol·licitat a la junta electoral central que els membres de les meses electorals del proper 21 de Desembre no puguin lluir un llaç groc en suport dels consellers presos i dels dos Jordis. La reflexió és la següent: El fet que la junta electoral hagi prohibit el llaç groc estimula o inhibeix el seu ús? És possible que l’ús de la justícia se’t giri en contra fins i tot quan et dóna la raó?

A vegades hi ha jugadors que demanen tan sovint a l’àrbitre que piti falta que es fan pesats i tot.

Gràcies per llegir l’article, ni que tan sols sigui perquè estava prohibit.

Últimes notícies

Tanquen el Passeig Marítim i diversos carrers de Platja d’Aro per risc d’inundació

Es tanca i es prohibeix accedit al Passeig Marítim, als camins de ronda i a les cales de la façana marítima

Oberta la convocatòria del Premi Indilletres per a editorials de l’any 2020

El festival es celebrarà el primer cap de setmana de juny però ja s'ha obert la convocatòria per poder presentar-se al Premi Indilletres

Begur transforma la parcel·la del carrer Sant Pere en un espai verd

Aquest mes d’octubre han començat els treballs d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, està sent sotmès a diverses tasques d’arranjament que permetran transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.

Supermatí 21-10-2019

Escolta aquí l'informatiu d'aquest dilluns
audio

Sobre les protestes de Barcelona

Avui l'Adrià Pujol reflexiona sobre les protestes dels darrers 7 dies a Barcelona, amb motiu de la sentència del Tribunal Suprem, que ha condemnat els líders independentistes a un total de gairebé 100 anys de presó.

Més notícies