Des d’aquesta tarda i fins divendres es durà a terme el procés d’asfaltatge d’un nou tram de la ronda de l’Est, en concret els 300 metres que hi ha entre el carrer Roqueta i el Camí Vell de la Fosca, que inclou el perímetre giratori.

Aquest tram està deteriorat i s’hi farà fressat, reforç de les zones malmeses, s’aplicarà nou asfalt i es tornarà a pintar la senyalització horitzontal. A més, també s’hi instal·laran ombrals i es connectarà a la xarxa d’aigües plujanes, entre d’altres millores.

Després que Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Palamós arribessin a un acord per finançar aquestes millores de la ronda de l’Est, que és per on entren i surten les mercaderies del patrimoni palamosí, l’any passat ja se’n va fer el primer tram i després d’aquest que s’asfaltarà aquesta setmana, el darrer tram entre el camí vell La Fosca i l’Avinguda d’Àngel Guimerà està previst per l’any vinent. El cost és de 90.000 euros, dels quals Ports de la Generalitat en paga un 60% i l’Ajuntament el cost restant.

A més, també s’asfaltarà el tram del camí de l’Església de Sant Joan entre el carrer de les dues palmeres i el de Josep Pla.

Fins el divendres 16 la ronda de l’Est estarà tancada al trànsit, excepte els trams de l’avinguda d’Àngel Guimerà al carrer de la Rutlla Alta, i la carretera de La Fosca i el carrer de Roqueta permetran l’accés a la zona hospitalària. D’altra banda, la resta de la circulació es desviarà per la carretera de La Fosca que connectarà el port amb la carretera C-31.