17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Aquesta tarda comença a asfaltar-se un tram de la ronda de l’Est

La ronda de l’Est estarà tancada al trànsit fins divendres i s’aprofitarà per asfaltar un tram del Camí de l’Església de Sant Joan

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des d’aquesta tarda i fins divendres es durà a terme el procés d’asfaltatge d’un nou tram de la ronda de l’Est, en concret els 300 metres que hi ha entre el carrer Roqueta i el Camí Vell de la Fosca, que inclou el perímetre giratori.

Aquest tram està deteriorat i s’hi farà fressat, reforç de les zones malmeses, s’aplicarà nou asfalt i es tornarà a pintar la senyalització horitzontal. A més, també s’hi instal·laran ombrals i es connectarà a la xarxa d’aigües plujanes, entre d’altres millores.

Després que Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Palamós arribessin a un acord per finançar aquestes millores de la ronda de l’Est, que és per on entren i surten les mercaderies del patrimoni palamosí, l’any passat ja se’n va fer el primer tram i després d’aquest que s’asfaltarà aquesta setmana, el darrer tram entre el camí vell La Fosca i l’Avinguda d’Àngel Guimerà està previst per l’any vinent. El cost és de 90.000 euros, dels quals Ports de la Generalitat en paga un 60% i l’Ajuntament el cost restant.

A més, també s’asfaltarà el tram del camí de l’Església de Sant Joan entre el carrer de les dues palmeres i el de Josep Pla.

Fins el divendres 16 la ronda de l’Est estarà tancada al trànsit, excepte els trams de l’avinguda d’Àngel Guimerà al carrer de la Rutlla Alta, i la carretera de La Fosca i el carrer de Roqueta permetran l’accés a la zona hospitalària. D’altra banda, la resta de la circulació es desviarà per la carretera de La Fosca que connectarà el port amb la carretera C-31.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -