18.8 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Arc de Triomf fan un homenatge a les nits al Poble Nou a ‘Carrer Marina’

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Arc de Triomf publica el videoclip del tema ‘Carrer Marina’, que tal com explica el mateix grup: “és una al·legoria al barri del Poblenou i les nits eternes d’estiu pernoctant a bars i locals de la Llacuna, que sempre acabaven amb un bany a la Platja de Bogatell. És també el nostre homenatge a totes les històries d’amor i aventures que vam viure allà. Són totes aquelles nits que ens han fet ser qui som avui”, i afegeixen: “La tornada va ser literalment composta a la bocana de la parada de metro Marina i la vam acabar l’endemà a casa. Pocs dies després estavem a Tropic Studios creant el que després acabaria sent Arc de Triomf.”

Al vídeo, rodat al mateix barri i ambientat en un loft industrial, el grup organitza un concert casolà i hi convida a amics i amigues a més de penjar cartelleria per indrets de la ciutat amb l’objectiu de poder tocar “fora d’aquest pis d’una vegada”. El concert es converteix en una festa on sorgeix l’amor i l’amistat arran de la música i l’ambient explosiu. Està dirigit per Bruno Marín i rodat amb la col·laboració de MovieMen i RedCityCamera l’any 2019.

L’entrada Arc de Triomf fan un homenatge a les nits al Poble Nou a ‘Carrer Marina’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -