10 C
Pals
Diumenge, 19 Gener 2020

Arreglen el camí de Castell a Palamós

El pressupost arriba als 50.000 euros i s'ha aprovat per l'Ajuntament de Palamós

El més llegit

Mor un ciclista en caure en una pista forestal a Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura

Un home ha mort quan ha caigut a una pista forestal a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Última i emotiva funció dels Pastorets de Pals, després de 40 anys

Aquest dissabte es va celebrar la darrera funció d'enguany dels Pastorets de Pals, després de 40 anys d'història ininterrompuda. La manca de persones voluntàries i la dificultat que suposa organitzar els assaijos, ha fet que el seu impulsar i fins ara director, Francesc Roig, decideixi donar per acabades les representacions de l'obra.

Dolors Bassa declararà al Parlament el 28 de gener

L'exconsellera torroellenca Dolors Bassa assistirà a la cambra per declarar a la Comissió d'Investigació de l'article 155 que se celebrarà el dimarts 28 de gener

Activada l’alerta del pla VentCat

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per risc de Vent a Catalunya VENTCAT per les fortes ventades que es preveuen a partir d’avui diumenge sobretot a la meitat est de Catalunya. L’episodi de vent es mantindrà també de cara a demà dilluns amb una distribució més general.

El CE Els Perduts, de Begur, Inicia cicle de sortides a Mont-ras

La sortida tindrà lloc diumenge 26 de gener i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 610 767 830. Aquest any 2020 el Club Excursionista Els Perduts de Begur inicia un nou cicle de sortides pels espais més emblemàtics del patrimoni natural català. I ho farà el proper diumenge 26 de gener amb…

El tram del camí de Castell que connecta la C-31 amb el paratge i la platja de Castell i el camí Ral de Palamós a Palafrugell s’arreglarà completament abans de l’estiu.

L’Ajuntament de Palamós ha aprovat arreglar el camí de castell en dues fases. A la primera s’eixamplarà el camí i s’hi construiran vorals. Serà després de Setmana Santa que es faci el fressat i s’asfalti el camí.El pressupost destinat a l’arranjament del camí és de 49.600 euros.

L’arranjament té previst eixamplar tot el camí fins a un vial mínim de 5 metres per evitar qualsevol risc de col·lisió entre dos vehicles. També hi ha previst construir vorals i guals per garantir el correcte desguàs de l’aigua de pluja.

L’elevat trànsit i el pas del temps han propiciat que el camí es desgasti. Actualment és una via de pas altament utilitzada a l’època d’estiu.

En dues fases posteriors es preveu realitzar la mateixa actuació d’arranjament amb la resta del camí, en aquest cas en el tram que va des del càmping Benelux i fins a l’accés a la platja de Castell; i el que connecta el límit de terme entre Vall-llobrega i Palamós i el giratori d’accés a la C-31. Per a la realització d’aquest darrer tram caldrà, prèviament, acordar un conveni d’acord i col·laboració amb el municipi de Vall-llobrega.

Últimes notícies

Polèmica a Palamós per la tala d’arbres en vista de prevenir incendis a la Pineda d’en Gori

La tala d’arbres a una de les zones protegides de Palamós alerta a les plataformes de protecció del territori i posen en dubte la intenció de l’acció.

El Baix Empordà gasta 2 milions de metres cúbics d’aigua durant l’estiu

Degut a l’augment de l’activitat turística, durant la temporada alta de l’any, augmenta excessivament la factura de l’aigua i les tones de residus recollits.

Comença el procés participatiu per definir els usos del Convent de les Clarisses

Comença un procés participatiu a Torroella de Montgrí per definir quin format i quins usos tindrà el nou espai juvenil al convent de les Clarisses

Sant Feliu rep més de 6.000 euros per combatre la pobresa energètica

Aquests ajuts poden anar destinats a persones en situació de vulnerabilitat i contribuir a la compra d'electrodomèstics, substitució de bombetes per leds o la dismunició del consum energètic

La Generalitat obté la cessió del terreny de la nova estació d’autobusos de la Bisbal

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre d'aquest any

Més notícies