20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Arriba a Palafrugell la 8ª edició d'”Estima el teu mercat”

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Enguany del 17 al 30 de maig, els diferents mercats que formen la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, entre ells el mercat de Palafrugell, animaran a fer una compra responsable i sostenible, donant protagonisme als productes de proximitat i de temporada. Aquesta campanya s’emmarca dins  la proposta “Love your local market”, que es va iniciar en l’àmbit internacional l’any 2014.

Els compradors podran identificar aquests productes amb un distintiu, i per cada compra dels productes recomanats, des de les parades es facilitarà una butlleta, que caldrà omplir i dipositar a la bústia que es troba situada en el mateix mercat. D’aquesta manera, a final de cada setmana, el mercat de Palafrugell sortejarà un lot amb diversos productes per a tots els que participin en la campanya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -