0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Arriba a Palafrugell la 8ª edició d'”Estima el teu mercat”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Enguany del 17 al 30 de maig, els diferents mercats que formen la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, entre ells el mercat de Palafrugell, animaran a fer una compra responsable i sostenible, donant protagonisme als productes de proximitat i de temporada. Aquesta campanya s’emmarca dins  la proposta “Love your local market”, que es va iniciar en l’àmbit internacional l’any 2014.

Els compradors podran identificar aquests productes amb un distintiu, i per cada compra dels productes recomanats, des de les parades es facilitarà una butlleta, que caldrà omplir i dipositar a la bústia que es troba situada en el mateix mercat. D’aquesta manera, a final de cada setmana, el mercat de Palafrugell sortejarà un lot amb diversos productes per a tots els que participin en la campanya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -