La Casa de Cultura es convertirà al llarg dels propers dos mesos (fins al mes d’abril) en la seu d’una nova edició d’aquest projecte impulsat per l’Associació Cultural de Pals, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, que té com a objectiu posar a l’abast del públic temes diversos sobre la història, la ciència, el pensament, la medicina i d’altres assumptes relacionats amb el nostre món.

La primera sessió va tenir lloc el passat divendres 26 de gener. L’acte inaugural va anar a càrrec de de Josep Murlà, llicenciat en Direcció d’Activitats i Empreses Turístiques, i Francesc Bosch, llicenciat en Història i màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat, amb la conferència ‘Paraules contra l’oblit. Deportació i extermini’.

La segona sessió tindrà lloc quinze dies més tard, divendres 9 de febrer, amb Antoni Rovira, llicenciat en Ciències Econòmiques amb la xerrada ‘Què estudiar. Factors d’èxit per trobar feina’. I divendres 23 de febrer, el cicle encararà la seva tercera cita amb la conferència ‘El secret de mantenir-se jove’, de la mà de la doctora M. Assumpció Saurina Canals.