6.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

Arriba la 18à Trobada Vaporista a Castell d’Aro

El principal atractiu d'aquesta jornada gratuïta és la possibilitat de circular en diversos minitrens a l’entorn de 700 metres pels petits de la casa, essent un dels set únics circuits de modelisme a escala que hi ha a Catalunya

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El proper diumenge 12 d’agost se celebra al Parc de l’Estació de Castell d’Aro la 18a Trobada Vaporista de la Vall d’Aro. El principal atractiu d’aquesta jornada gratuïta és la possibilitat de circular en diversos minitrens a l’entorn de 700 metres pels petits de la casa, essent un dels set únics circuits de modelisme a escala que hi ha a Catalunya.

Una jornada organitzada per l’Associació del Trenet de la Vall d’Aro, tot coincidint amb el seu 23è aniversari i per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Més enllà de la diada, tot l’any es pot gaudir del trenet, cada diumenge i festiu de l’any, tant a l’estiu -de juny fins a l’11 de setembre- (18-20 h) com en la resta d’estacions (11-13 h).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -