10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Arriba la màgia a Cap Roig amb el Mag Lari

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fa més de vint-i-cinc any que és d’il·lusionista, i ha captivat a països com França, Portugal, Alemanya, Suïssa i el Japó. Estem parlant del Mag Lari, que va actuar diumenge passat a Cap Roig per captivar-nos amb la seva màgia.

Entre els aplaudiments i els xiulets del públic, els focus de colors i els seus ajudants, va aparèixer el Mag Lari dins d’una caixa, disposat a conquerir Cap Roig.  L’únic artista que ha repetit en tres edicions seguides del Festival Cap Roig i que actualment dirigeix l’espectacle Nada es imposible del Mago Pop, representat a Madrid, Barcelona i Nova York, ens va portar un espectacle perquè gaudissin tant els més joves com els grans.

La funció va començar amb dos trucs de màgia amb papers, i la intensitat dels trucs va anar augmentant al llarg de l’hora i mitja. El que més sorprèn de l’il·lusionista és la seva capacitat comunicativa, l’humor i la interacció amb el públic que va fer riure fins i tot als membres de Cap Roig. Entre els espectacles més impactants, trobem un de cinc cartes escollides per cinc membres del públic i un cofre on hi havia dos sobres que deien quines cartes eren i el nom dels escollits, o el número final, on el Mag Lari va desaparèixer entre unes serres i va sortir entre el públic.

De les nou a dos quarts d’onze, el mag va saber com guanyar-se el públic, tant amb el seu humor com els balls les cançons i, sobretot, pel el seu talent màgic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -