6.4 C
Pals
Dissabte, 24 febrer 2024
- Publicitat -

L’opinió del Grup Costa Brava Centre sobre la implantació del certificat de vacunació de la Covid-19

La gerent del Grup Costa Brava Centre, Judit Lloberol, comparteix que des del grup consideren que "si s'ha de fer, es farà" per la seguretat del públic turista. Però que la mesura resulta afegir complexitat a la gestió dels establiments entorn la situació per la COVID-19.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Actualment a Espanya, demanen el certificat de vacunació de la Covid-19 per accedir a l’interior dels bars a Cantàbria i Galícia. Canàries ho va aprovar, però el Tribunal Superior de Justícia autonòmic va atendre un recurs d’una patronal hostalera i va suspendre la mesura.

Des del govern espanyol, es va descartar momentàniament la possibilitat d’implantar el certificat de vacunació per entrar a interiors d’establiments de restauració o oci de tot el país. Però, tal com va confirmar la portaveu del govern espanyol Isabel Rodríguez, no es descarta poder estudiar-ho més endavant. Una petició que segons confirmaven, ha estat plantejada per diverses autonomies de la península.

En aquest sentit, el sector de l’hostaleria ha entrat en debat per aquells qui creuen que l’aplicació d’un passaport Covid per entrar als establiments resultarà una mesura pionera i pels que no. La mesura, que ja ha estat aplicada a França i altres països com Portugal i Itàlia, ha provocat debat entre el Gremi de Restauració i el Gremi d’Hotels de Barcelona. Des de Ràdio Capital, hem contactat amb la gerent del Grup Costa Brava Centre Judit Lloberol, per conèixer l’opinió de l’entitat sobre l’aplicació del certificat de vacunació al nostre territori. A continuació, Lloberol declara que des del grup consideren que “si s’ha de fer, es farà” per la seguretat del públic turista. Però afegeix que consideren que atorgar als establiments la responsabilitat de demanar els certificats, és afegir complexitat a la gestió d’aquest entorn la situació per la Covid-19.

A continuació, preguntem a Lloberol sobre la diferència entre l’aplicació del certificat de vacunació de la Covid-19 als hotels i la seva aplicació en establiments de restauració i oci. Ja que, tal com declara la gerent a Ràdio Capital, la gestió dels certificats a la porta de d’un establiment de restauració en combinació amb la gestió de reserves, els serveis a doble torn i les mesures de seguretat, “fa complicat que des de la restauració es pugui gestionar àgilment”. Tenint en compte, la temporada estival i les dates en les quals es troben.

Finalment, la Judit Lloberol comparteix que creu que la implantació del certificat de vacunació per Covid-19 obligatori no suposaria una davallada de les reserves en l’hostaleria. Ja que, tal com exposa a continuació, les reserves entre els establiments del Grup Costa Brava Centre s’han anat mantenint al llarg de l’estiu 2021 tot i els canvis en les restriccions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona

Enguany Palamós estarà present en un total de set fires turístiques, nacionals i internacionals.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -