15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Arriba la ‘Samarreta de ratlles’, de Lluc

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Lluc ens presenta un primer senzill, ‘Samarreta de ratlles’, com a tancament de l’etapa de ‘Benvolguda Nostàlgia’. La cançó arriba després de finalitzar la gira del disc i totes les vivències que aquest ha portat. A la lletra veiem reflectides totes les experiències de l’artista i del seu grup durant tot aquest procés, tots els agraïments a la gent que ho ha fet possible i els moments que els hi han brindat: concerts, amistats, relacions, família, viatges… tot formant un bonic record que ara, queda per sempre.

Endinsa’t en l’últim any del Lluc amb ‘Samarreta de ratlles’, tema produït pel Biel Colomer de Massaviu, i comença a gaudir de la nova etapa i els nous projectes del Lluc, que estan per arribar.

A ‘Benvolguda Nostàlgia’ trobàvem 10 cançons impregnades d’experiències sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida, de la mà de l’Entitat Creativa Massaviu, qui s’ha encarregat de la producció i direcció creativa amb el Biel Colomer (productor), Miki Lloret (director creatiu) i amb l’ajuda del beatmaker Andreu Alegre.

L’entrada Arriba la ‘Samarreta de ratlles’, de Lluc ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -