29.4 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Arriba una altra edició del concurs literari el Càlam de Sant Jordi

L'entrega de premis es farà el dia 23 d'abril a la Casa Pastors de Torroella de Montgrí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha organitzat una nova edició dels premis El Càlam de Sant Jordi. La temàtica és lliure i hi haurà dues modalitats: poesia i prosa. Ara bé, els participants hauran de ser majors d’edat, presentar les obres en llengua catalana en només una de les dues categories.

El jurat el conformaran persones vinculades al món cultural i de la literatura i anunciaran el veredicte final per Sant Jordi, dia 23 d’abril, a les vuit de la tarda. En concret, es farà l’entrega de premis i la lectura de les obres a la Casa Pastors.

Les persones que vulguin presentar les seves obres en aquesta pròxima edició tindran temps fins al dia 9 d’abril. I els guanyadors de cada categoria s’enduran a casa 200 euros i un lot de llibres de la Llibreria El Cucut i d’Edicions Sidilla.

A més, les obres premiades es publicaran a la revista Emporion i al Llibre de la Festa Major del municipi. Sempre, conservant la propietat dels seus autors. La resta de bases del concurs es poden trobar al web de l’Ajuntament de la vila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell d’Aro iniciarà la nova temporada expositiva amb obres pictòriques de Joan Mateu

L'exposició es podrà visitar del 13 d'agost al 25 de setembre al Castell de Benedormients
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -