17.6 C
Pals
Dilluns, 2 octubre 2023
- Publicitat -

Arriben les Setmanes Joves de Palafrugell

Un Escape Room al Museu del Suro i un torneig de volei platja a Llafranc, alguns dels plats forts

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana ha començat la 26a edició de les Setmanes Joves de Palafrugell. L’objectiu, segons l’Ajuntament, “és reconèixer, impulsar i donar suport a l’associacionisme juvenil”.

Es cedirà a cada entitat un espai per desenvolupar lliurement la seva proposta d’activitat. Aquestes activitats estan dirigides a joves d’entre 14 i 29 anys, i  poden ser activitats lúdiques, esportives, musicals i culturals. En la passada edició van participar més de 3.100 joves.

Algunes de les activitats que es duran a terme són un Escape Room, una actuació del Grup Jove de Teatre, una exhibició de cal·listènia, un torneig de volei amb música, el “Beach Volei Fest”; o la Farra Brava, amb un concert de Zoo i Di-Versiones.

Les activitats les organitzen les entitats del Consell Municipal d’Entitats Juvenils, i tindran lloc fins al 22 d’abril.

Les activitats sempre es fan en caps de setmana o festius, per tal que els joves hi puguin participar sense interferències amb d’altres activitats escolars o extraescolars.

Les entitats organitzadores d’aquesta edició són l’Espai Jove, El Gremio de la Càbala, PIJ Can Genís, Nosa Col·lectiu, Agrupament Escolta Indika, Actua, Associació Colla Garnatxa, Barz SoldierS, Braveskate, Els Trompats,  Agrupació Excursionista Palafrugell, JNC Joventuts Nacionalistes Catalans, Club Atlètic Palafrugell,  Associació de joves Birres Braves, Associació sociocultural Il·lusions, Educadors de Carrer i Punt Òmnia.

CONSULTEU EL PROGRAMA SENCER

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Doctor Prats anuncien aturada tècnica del grup

Aquest cap de setmana el festival Petits Camaleons ha comptat amb Doctor Prats com un dels grups que han actuat a la jornada del diumenge. Els terrassencs han fet vibrar als més petits amb els seus himnes. Entre actuació i actuació hem parlat una estona amb ells i ens han explicat que després de 8
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -