24.9 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

L’Associació de Families de l’escola de Vall-llobrega presentarà una moció al ple per defensar la jornada continuada

Des de l’Escola de Vall-llobrega remarquen que la voldrien consolidar de forma definitiva i no haver d’estar pendents, any rere any, de pròrrogues o possibles canvis

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació de Familiars d’Alumnes de l’Escola de Vall-llobrega presentarà una moció de suport a la jornada continuada al ple municipal. És una de les escoles pilot d’aquest model i el volen defensar i mantenir al centre.

Fa nou anys que l’escola de Vall-llobrega funciona amb la jornada continuada. El Departament d’Educació prorroga el model cada any, però des de l’AFA asseguren que “perilla”, i el volen defensar. És per això que voeln presentar aquesta moció al ple municipal, com ja es va fer a Catell-Platja d’Aro. Alexan Weltz, president de l’AFA, assegura que és una manera de pressionar el Departament d’Educació perquè prengui un “posicionament més clar”. 

Des de l’Escola també han volgut reafirmar el que expressa el Manifest que es va presentar ara fa un any en nom de totes les AMPES de les escoles pilot de Catalunya. Defensen que la jornada continuada és beneficiosa pels alumnes i per la conciliació familiar. A més, el president de l’AFA de Vall-Llobrega assegura que compta amb el suport de la gran majoria de famílies. 

L’objectiu del conjunt de les escoles pilot de Catalunya és poder decidir el seu horari escolar després d’haver provat la jornada continuada. Des de l’Escola de Vall-llobrega remarquen que la voldrien consolidar de forma definitiva i no haver d’estar pendents, any rere any, de pròrrogues o possibles canvis. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Beatles Weekend l’Estartit explora la relació de la ràdio amb els Beatles

Aquest any, el Beatles Weekend l'Estartit arribarà a la seva majoria d'edat i se celebrarà del 17 al 21 de juliol amb diverses activitats, incloent concerts, xerrades i exposicions.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -