23.7 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

A Palamós el Carnaval 2022 ja ha començat

El Carnaval de Palamós és un dels únics que s'ha mantingut durant el mes de febrer

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de les diverses colles del municipi palamosí ja es nota l’ambient de festa. I és que el Carnaval del municipi ja va començar aquest diumenge amb el Vermut de la colla dels Pirats. Però aquesta només és una de les múltiples activitats de l’esdeveniment. La Grandiosa Rua és el que les colles porten preparant des de fa poc menys d’un mes.

I és que les presses i la incertesa per la situació del Covid-19 han fet anar les colles a última hora. Una d’aquestes han estat els Kins20, que fa poc més d’un mes han sabut que se celebrava el Carnaval de Palamós. Per això, tal com explica el seu cap de colla, en Salvi Bofill Sureda, han hagut d’anar a corre-cuita.

Aquest serà encara un Carnaval diferent perquè els actes a l’interior, com la presentació dels reis carnestoltes, no es podran celebrar. Tot i això, moltes de les activitats com la calçotada popular, el vermut o la mateixa rua es faran a l’aire lliure.

Palamós manté les dates del Carnaval

El cap de colla dels Kins20 ja ha vist que conservar el Carnaval en les dates originals a Palamós ha estat un clar benefici. Ja es va parlar amb l’ajuntament del municipi i no van veure factible traslladar els cinc dies de festa a l’abril com la resta de porblacions. Per això, es van fixar les dates del Carnaval de Palamós per aquest últim cap de setmana de febrer.

Pel que fa a les colles, es preveu que n’hi participin més de 30 a la rua. En Salvi veu que els carrosaires, les entitats i tothom qui gaudeix d’aquesta festa té ganes de sortir, tot i que potser no serà el Carnaval més treballat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pals impulsa una campanya de promoció de l’arròs per tal que tot el procés de producció es quedi a la localitat

L'Ajuntament de Pals, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, impulsa una campanya de promoció de l'arròs per tal d'aconseguir que el 100% de la producció es quedi a la localitat.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -