15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Avui Begur recupera la benedicció de Rams a l’ermita de Sant Ramon

L'any passat es va fer a les escalinates de l'església parroquial de Sant Pere a causa de la pluja

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img
Avui Begur recupera la tradició de la benedicció de les palmes de Diumenge de Rams a l’ermita de Sant Ramon, a les 11h del matí.
L’any passat ja s’havia programat per fer-la allà amb l’arribada del nou mossèn Josep Taberner, però no va poder ser per la pluja, i es va haver de fer a les escalinates de l’església parroquial de Sant Pere. Seguidament, es farà la missa solemne a l’església.
La tradició de fer la benedicció a l’ermita i no pas davant l’església es va deixar de fer durant la presència del seu antecessor, Joan Pujol, que ara es troba destinat a Sant Feliu de Guíxols. Amb la benedicció, l’ermita tornarà a obrir dos cops a l’any, quan darrerament només ho feia per la diada del patró. En cas de pluja, la benedicció es farà també a l’església parroquial.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -