13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Avui dijous s’entreguen els premis “Josep Pallach. Empreses Per L’Educació i el Compromís Social””.

La Fundació Pallach vol posar en valor el compromís social que les empreses de diferents àmbits tenen amb l’educació, i en aquesta línia ha decidit premiar les empreses TMCOMAS S.L.U. de Blanes, COMEXI de Riudellots de la Selva i Hohner Automáticos de Breda.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dijous 13 de maig a les 6 de la tarda, s’entregaran els premis de la 1ª edició del “Josep Pallach. Empreses Per L’Educació i el Compromís Social”” a la Sala d’Actes del Museu del Suro de Palafrugell. Impulsats per la Fundació Josep Pallach, aquests guardons volen posar en valor el compromís social que les empreses de diferents àmbits tenen amb l’educació. Vehiculant el lema de la Fundació Josep Pallach (“Tothom educa; s’educa tothom. Fem xarxa”), miraran de distingir cada any tres empreses de Catalunya –una de petita, una de mitjana i una de gran- que a través de la seva activitat habitual afavoreixin valors educatius i de compromís social. El president de la Fundació Josep Pallach, Josep Maria Soler, en declaracions a Ràdio Palafrugell, ha explicat quin és l’esperit d’aquests premis.

Les empreses guardonades han estat TMCOMAS S.L.U. de Blanes, COMEXI de Riudellots de la Selva i Hohner Automáticos de Breda. De les tres, Soler en destaca la formació i inserció laboral de la població jove o de persones amb risc d’exclusió social.

L’acte d’entrega serà doncs, aquesta tarda a les 18 hores a la Sala d’Actes del Museu del Suro de Palafrugell, i també s’hi pot assistir virtualment a través d’aquest enllaç https://www.youtube.com/watch?v=NfTv9B9uivc

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ambient de tardor amb cel mig ennuvolat

Dimarts amb ambient fresc de tardor, aire de Tramuntana al matí i cel variable amb núvols d'evolució diürna.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -