9.3 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

Manel Vallès: “L’aplicació Begur al dia vol fomentar la participació ciutadana al municipi”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Manel Vallès: "L'aplicació Begur al dia vol fomentar la participació ciutadana al municipi"
Loading
/

El passat divendres 25 de novembre el cinema Casino Espai Cultural va acollir un acte obert a la població de Begur per presentar la seva nova aplicació: Begur al dia. Aquesta aplicació l’ha impulsat la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Begur. Per això, ens ha visitat al Supermatí el regidor que ha encapçalat el desenvolupament d’aquesta proposta, Manel Vallès.

La intenció d’aquesta aplicació és fomentar la participació ciutadana al municipi de Begur. Manel Vallès explica que aquesta aplicació vol ser un referent a l’hora de rebre notícies del municipi. A més, Begur al dia reuneix diferents apartats que destaca el regidor.

Els avantatges d’aquesta aplicació se centren principalment en facilitar la comunicació entre els ciutadans de Begur i el consistori. Manel Vallès afirma que aquesta aplicació va néixer amb la voluntat, també, de facilitar la participació ciutadana.

L’aplicació ja està disponible a la PlayStore i l’AppleStore posant només ‘Begur al dia’. Independentment de la nacionalitat de l’usuari, un problema que va sorgir a l’hora de crear l’aplicació, hi poden accedir sense problemes. L’aplicació la van crear el grup emprenedor de We town.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios