14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Begur atura el contenciós administratiu contra el Pla Director Urbanístic

L’Ajuntament va posar el recurs per tres sectors concrets que el Pla Director havia desclassificat i en què el cnosistori tenia convenis vigents

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ara fa un any, l’Ajuntament de Begur va anunciar un contenciós administratiu contra el Pla Director. Ara han arribat a un acord amb la Generalitat i han decidit aturar-lo amb la condició de poder reunir-se i parlar-ne. Ho explica Maite Selva, alcaldessa del municipi, a Ràdio Capital. 

L’Ajuntament va posar el recurs per tres sectors concrets que el Pla Director havia desclassificat, com l’S-5 Vancells. Maite Selva explica que són tres sectors en què ja hi havia convenis vigents signats abans del Pla Director. 

Això vol dir que ara, amb la desclassificació dels  sectors, els propietaris tenen el dret de demanar a l’Ajuntament el retorn econòmic dels acords. Aquest retorn tindria un cost d’1 milió i mig d’eurus per l’AJuntament, segons l’alcaldessa, que assegura no saber si la Generalitat podria ajudar a pagar aquests diners. De moment, doncs, l’Ajuntament està pendent d’aquesta reunió. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -