12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Begur participa de la seva primera sessió de treball com a nova “Vila Marinera”

El municipi va rebre aquesta certificació a finals del 2019 que l’acredita com una de les poblacions del litoral català que conserva viva la cultura lligada al mar, i que per les seves característiques naturals, paisatgístiques i el patrimoni cultural que ha conservat ofereix experiències vinculades a la seva descoberta.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els dies 26 i 27 de febrer tindrà lloc la primera jornada tècnica del 2020 del projecte “Ciutats i Viles amb Caràcter. Pobles amb Encant i Barris i Viles Marineres” impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i del que Begur en forma part des de finals de l’any 2019 després de rebre la certificació de “Vila Marinera” de mans de la consellera Maria Àngels Chacón.

A la sessió, dirigida exclusivament a tècnics dels municipis que integren aquest projecte, es tractaran diverses qüestions de logística associades a la iniciativa i es presentaran públicament les darreres dues viles marineres que han aconseguit aquest segell turístic: Sant Carles de la Ràpita i Les Cases d’Alcanar.

Una cursa de fons iniciada a principis de 2019

L’atorgament a Begur del certificat de “Vila Marinera” es va produir després que el Ple de l’Ajuntament de Begur, el mes de febrer de 2019, aprovés per unanimitat sol·licitar la seva adhesió a aquest segell turístic. Un cop feta l’aprovació, l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme va presentar tota la documentació i informes necessaris que havien de permetre a l’Agència Catalana de Turisme estudiar i valorar la concessió d’aquest certificat. I finalment, l’ens va concedir a Begur el novembre de 2019 la distinció de “Vila Marinera”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Paula Badosa, amb la màxima aspiració davant de Marta Kostyuk

La begurenca arriba a aquest partit, que es disputarà la propera matinada, amb una gran confiança en el seu joc. Les seves darreres aparicions han estat estel·lars, i ara es trobarà l'oposició d'aquesta jove ucraïnesa que com ella apunta molt alt.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -