7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Costes no pagarà la reparació del passeig marítim a Llafranc si no el redueixen

La reparació del passeig marítim de Llafranc és prioritària per l'Ajuntament de Palafrugell, però des de costes asseguren que no pagaran la reparació si no es redueixen les dimensions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passeig de Llafranc a Palafrugell és el més perjudicat pel temporal Glòria. Allà, una part del mur i del paviment va desaparèixer i ara l’ajuntament està negociant amb Costes per la reparació. Des del consistori reclamen una ajuda econòmica mentre que des de l’estat només pagaran si es redueixen les dimensions del passeig marítim.

La prioritat és refer els esvorancs de la part més antiga del passeig Francesc de Blanes, com ha informat l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, a diversos mitjans. Ja més endavant faran les obres del mur perquè consideren que són més complexes. Com ha informat Piferrer, des de Palafrugell volen mantenir les dimensions del passeig per això negocien amb Costes per pagar part de la inversió.

Però el passeig de Llafranc no és l’única infraestructura afectada pel temporal Glòria al municipi. A Tamariu una part del camí es va esfondrar després del pas d’un camió. L’aigua havia descalçat una part del passeig i ara s’haurà de reomplir el forat d’uns cinc metres.

D’altra banda, a les platges que també s’han vist afectades no s’hi actuarà d’immediat. Com informen alguns mitjans, des del consistori esperaran un parell de setmanes per veure si l’aigua retorna la sorra. Si no és el cas, aleshores prendran les mesures adients.

El cost previst de les reparacions a la costa és de 1,1 milions d’euros, encara per confirmar. Tot i això, estan pendents de saber quins ajuts rebran però com assegura Piferrer en diversos mitjans, el consistori té suficient liquiditat per pagar les reparacions. Encara que calgui deixar de fer altres obres, la prioritat és Llafranc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell viatja fins a Igualada

Amb la seva flamant segona plaça a l'OK Lliga Plata, després de la darrera jornada, els palafrugellencs visitaran la pista del Simar Igualada
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -