11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Begur dona pas al projecte del sector d’equipaments de la Font de Baix

L'ajuntament ja ha aprovat una modificació de crèdit per licitar les obres d'aquest projecte

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pla del sector d’equipament de la Font de Baix segueix avançant a bon ritme perquè aquesta setmana s’ha aprovat de forma inicial el projecte bàsic al Ple de l’Ajuntament, que s’ha reunit en sessió extraordinària. El projecte bàsic l’ha redactat l’UTE formada per l’entitat Territori 24 Arquitectura i Urbanisme SLP i la professional Maria Bendito Ribelles, guanaydors del procediment públic de contractació que va convocar l’ajuntament.

Tal com explica l’alcaldessa de Begur i regidora d’urbanisme, Maite Selva, la zona comptarà amb diversos emplaçaments d’aparcament i serveis bàsics com les dependències de la Policia Local, el dipòsit municipal o les dependències de Protecció Civil.

Es preveu que los obres s’allarguin uns 36 mesos, el que queda d’aquest any, el 2023 i el 2024. Primer de tot s’iniciaran les obres dels aparcaments i si es pot es farà abans de l’estiu de 2023, tot i que no és segur.

El projecte bàsic del sector d’equipaments de La Font de Baix té un pressupost d’execució de 6.893.609,79 €. Aquest projecte se sotmetrà a un procés d’informació pública durant els pròxims 30 dies hàbils, i també se sol·licitarà un informe al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En cas que no es presentin al·legacions ni reclamacions durant el tràmit d’informació pública, l’acord d’aprovació inicial esdevindrà automàticament definitiu.

La intenció des de l’Ajuntament és que aquests serveis beneficiïn tant a ciutadans del municipi com a persones que visiten Begur a l’estiu. I és que les dependències policials, el dispensari i altres serveis han quedat petits. Per això, volen crear un espai on es concentrin diversos serveis i que es dobli gairebé la zona d’aparcaments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -