17.7 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

Les parades del mercat de Palafrugell reparteixen les comandes a domicili

Aquesta iniciativa és fruit de la recent creada Associació del Mercat diari de Palafrugell, conjuntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El mercat diari de Palafrugell impulsa el servei d’entrega de la compra a domicili. El seu objectiu és atraure nous compradors i facilitar la compra de producte de proximitat a aquelles persones que així ho vulguin, sense necessitat de desplaçar-se al propi mercat.

A aquest servei, que des de l’inici de la pandèmia el van començar a oferir diverses parades del mercat diari, ara, s’hi suma una campanya de comunicació, sota el títol “El Mercat a casa”. En aquest sentit, s’ha creat una imatge gràfica específica i una campanya de comunicació. Aquesta iniciativa és fruit de la recent creada Associació del Mercat diari de Palafrugell, conjuntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Les persones que ho desitgin poden fer les seves comandes via whatsapp o telèfon, a la parada concreta. Un cop feta, l’establiment en qüestió l’informarà del procediment per rebre la compra a casa.

Mercat diari, repartiment a domicili, IPEP, Ajuntament de Palafrugell

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -