7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Biblioteca d’estiu per infants, adults i joves, a les places del municipi de Palamós

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres i revistes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza de nou l’activitat Biblioplaça, promoguda des de les biblioteques públiques de Catalunya, amb qual es pretèn sortir al carrer per promoure la lectura a l’estiu en espais públics de barris amb mancança d’aquests equipaments. 

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres i revistes per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural. Enguany, les tres places escollides per a fer l’activitat són la plaça de Mas Guàrdies, la plaça Mossèn Gumersind a Sant Joan i la plaça Vila-romà a la zona d’Es Pla.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits. La programació es va iniciar la setmana passada a la plaça de Mas Guàrdies, segueix aquesta setmana, del 27 al 31 de juliol a la plaça Vila-romà de la zona d’Es Pla; del 3 al 7 d’agost a la plaça Mossèn Gumersind de Sant Joan; del 10 al 14 d’agost tornarà a ser a Mas Guàrdies, i del 17 al 21 a Es Pla, i finalment, del 24 al 28 d’agost serà de nou a Sant Joan.

Enguany l’activitat s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitària, amb un aforament limitat per a poder respectar la distància de seguretat, l’ús obligatori de la mascareta i la higiene de mans per a tots els participants.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per poder créixer

D’aquí a uns dies, en el Pavelló firal de la Bisbal, farem la IV Fira Indilletres d’Editorials catalanes independents....
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -