14.6 C
Divendres, 19 abril 2024

Bon partit del Costa Brava amb un premi insuficient

El Costa Brava suma 24 punts i continua en la penúltima posició d'una categoria que s'escapa cada setmana una mica més

En circumstàncies normals, empatar contra tot un Andorra seria un gran resultat, i més oferint una imatge notable com la del Costa Brava aquest dissabte.

Però a aquestes alçades, el punt aconseguit serveix de poc als homes d’Òscar Álvarez, que continuaran, una jornada més, molt lluny de les posicions de permanència de Primera Federació.

El primer temps va ser bastant equilibrat, amb oportunitats de tots dos equips, però el marcador no es va moure.

A la segona part, els andorrans es van avançar al minut 55 amb gol de Marc Fernández. El Costa Brava va reaccionar ràpidament a aquest contratemps, i als 67 minuts Varela aconseguiria l’empat a 1.

A partir d’aleshores, l’Andorra -que és segon i venia a Palamós amb la clara intenció de sumar els tres punts i pressionar l’Albacete al capdavant de la classificació- va intensificar els seus atacs.

Finalment, el conjunt gironí va resistir les escomeses del seu rival i va mantenir l’1 a 1.

L’Andorra, així, va desaprofitar una immillorable ocasió de posar-se líder de la classificació, ja que l’Albacete ha perdut avui diumenge al camp del Sabadell.

Els d’Eder Sarabia se situen ara a un punt del líder, juntament amb el Vila-real B.

Per la seva banda, el Costa Brava suma 24 punts i continua en la penúltima posició d’una categoria que s’escapa cada setmana una mica més.

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.