10.3 C
Dimecres, 24 abril 2024

Un gran Palamós frustra l’ascens del líder

Els blau-i-grocs han fet un gran partit i gairebé s'emporten els tres punts

La Muntanyesa podia pujar a Tercera Divisió si aconseguia guanyar al Palamós aquesta tarda. Però no ha pogut fer-ho, perquè els blau-i-grocs han fet un gran partit i gairebé s’emporten els tres punts.

En el primer temps, el Degà ha portat la iniciativa i ha disposat de tres clares ocasions de gol sense fruit.

Al descans, empat a zero i la sensació que els locals dominaven al líder.

La segona part ha seguit el mateix patró, amb un Palamós molt sòlid que després de picar pedra obtindria el premi del gol al minut 77.

Ayoub, mitjançant un llançament de penal, establiria un 1 a 0 que feia justícia.

Malauradament, els de Nou Barris han pogut empatar a dos minuts del final gràcies a una diana de Dimas.

El proper diumenge, a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava, els palamosins rebran el Club de Futbol Les Franqueses.

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...