17.2 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019
  • Notícies

Calonge destina 50.000 euros a millorar els passos de vianants

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.

La millora dels passos de vianants de Calonge i Sant Antoni és la petició ciutadana que va guanyar durant el procés participatiu per decidir el destí de fins a 50.000 € d’inversions del pressupost municipal d’enguany.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha informat que ja s’han començat les obres d’adequació dels passos de vianants de l’Avinguda de Sant Jordi. Unes obres que s’acabaran abans de Nadal i que van començar amb l’adaptació dels passos de l’Avinguda de Catalunya, a Sant Antoni.

En referència als 7 passos de vianants intel·ligents, la regidora de de Participació Ciutadana, Mercè Orduña ja ha informat que estan licitats i contractats.

S’espera que aquests nous passos de vianants intel·ligents, permetin millorar la seguretat ciutadana del municipi. Un projecte que s’inclou dins de l’estratègia Smart City de Calonge i Sant Antoni.

Seguint les bases de la consulta ciutadana, l’adaptació dels passos es farà progressivament, en base als recursos econòmics disponibles. Uns recursos que estan limitats a un màxim de 50.000 euros.

Últimes notícies

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!
audio

Factoria d’estiu – 21 setembre 2019

Darrera edició estiuenca del Factoria amb l'Àlex Mata! Avui hem tornat a sortir al carrer a preguntar a la gent per la seva cançó estiuenca.
audio

Cocodril Club – 21 setembre 2019

Ja pots recuperar el Cocodril Club d'aquesta setmana! El programa revival de l'Albert Malla, un clàssic de Ràdio Capital.

Més notícies