Imatge de les obres d'adaptació d'un pas de vianants a l'Avinguda Sant Jordi.
Imatge de les obres d'adaptació d'un pas de vianants a l'Avinguda Sant Jordi.

La millora dels passos de vianants de Calonge i Sant Antoni és la petició ciutadana que va guanyar durant el procés participatiu per decidir el destí de fins a 50.000 € d’inversions del pressupost municipal d’enguany.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha informat que ja s’han començat les obres d’adequació dels passos de vianants de l’Avinguda de Sant Jordi. Unes obres que s’acabaran abans de Nadal i que van començar amb l’adaptació dels passos de l’Avinguda de Catalunya, a Sant Antoni.

En referència als 7 passos de vianants intel·ligents, la regidora de de Participació Ciutadana, Mercè Orduña ja ha informat que estan licitats i contractats.

S’espera que aquests nous passos de vianants intel·ligents, permetin millorar la seguretat ciutadana del municipi. Un projecte que s’inclou dins de l’estratègia Smart City de Calonge i Sant Antoni.

Seguint les bases de la consulta ciutadana, l’adaptació dels passos es farà progressivament, en base als recursos econòmics disponibles. Uns recursos que estan limitats a un màxim de 50.000 euros.