23.2 C
Pals
Divendres, 18 juny 2021
- Publicitat -

Calonge adjudica les obres d’urbanització de Mas Pere per 8,7 MEUR

Un propietari i una associació hi han presentat recursos però l'Ajuntament assegura que el projecte tira endavant

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Calonge i Sant Antoni ha aprovat per ple l’adjudicació de les obres d’urbanització de Mas Pere per 8,7 milions d’euros (MEUR). L’adjudicació s’han fet amb una rebaixa del 20,29% respecte del preu en què es va posar a licitació el contracte i això, segons el consistori, “repercutirà” directament en una reducció de les quotes que han de pagar els propietaris. Una rebaixa que s’afegeix a la reducció d’un 5% del cost de l’obra per l’actualització que va fer l’ajuntament l’any passat. La previsió és que eles obres, que tenen una durada de dos anys i mig, comencin al setembre. L’Ajuntament assegura que l’actuació “segueix el seu curs” tot i que s’hi ha presentat recursos.
En concret, un dels propietaris ha presentat un recurs especial en matèria de contractació, que està pendent de la resolució del Tribunal de Contractació. El mateix propietari i l’associació Masperense n’han presentat un altre de contenciós administratiu contra l’actualització del projecte d’urbanització.

Les obres d’urbanització preveuen la creació d’una xarxa de clavegueram separativa, que permetrà l’eliminació de les fosses sèptiques, la instal·lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions, que seran soterrades, l’enllumenat públic i l’asfaltatge i construcció de voreres, així com l’adequació de les zones verdes.

Els propietaris de l’urbanització hauran de sufragar la major part del cost de l’obra. El consistori calcula que, un cop adjudicada, el cost mitjà serà d’uns 15.000 euros per finca. L’import s’abonarà en sis quotes repartides cada sis mesos durant tres anys. La primera ja s’ha liquidat.

Una altra part es finançarà amb els 358.506,67 euros aportats per l’Entitat Urbanística de Conservació de Mas Pere, que en el moment de la seva dissolució va traspassar els diners disponibles a l’Ajuntament amb l’objectiu de destinar-lo a les obres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Alfred Garcia torna el 25 de juny amb ‘Praia dos Moinhos’

Alfred Garcia ha compartit la portada del seu nou senzill que portarà per nom “Praia dos Moinhos’ i que arribarà el proper 25 de juny. El títol del disc fa referència a una platja portuguesa i la connexió que s’estableix la coneixerem a través de la seva lletra. El cantant català segueix amb la promoció…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -