9.7 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni ajudaran les famílies amb 100 euros per a llibres de text i material escolar

Aquest ajut forma part del Pla de Xoc del govern municipal

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit incrementar l’import dels ajuts per a llibres de text i material escolar fins als 100 euros en compte dels 60 establerts fins ara. El principal propòsit d’aquesta mesura és minimitzar l’impacte que ha generat en les famílies la crisi econòmica derivada de la Covid-19 ies destina a les famílies amb fills en edat d’escolarització obligatòria (de  1r de primària a 4t d’ESO).

El termini per a la presentació de les sol·licituds és del 18 al 29 d’octubre entre 10 i 13 hores. La sol·licitud i les bases de la convocatòria, juntament amb la documentació requerida, es troben al web de l’Ajuntament i també es poden sol·licitar a la Unitat de Dinamització Comunitària (Àrea de Cultura i Ensenyament) de forma telemàtica. En cas de dubtes o aclariments, es poden resoldre tan presencialment (Plaça Major 2, de Calonge), per correu electrònic ([email protected]) o al telèfon 972.66.04.81.

Per poder beneficiar-se d’aquest ajut, els alumnes han de complir una sèrie de requisits:

  • Estar empadronats al municipi de Calonge i Sant Antoni amb una antiguitat mínima de 6 mesos a la data de la convocatòria.
  • Estar cursant qualsevol dels cursos de l’etapa d’escolarització obligatòria, és a dir, de 1r de primària a 4t d’ESO a l’escola Pere Rosselló, a l’escola Llevantí de Mar, a l’escola la Sínia o a l’Institut Puig-Cargol.
  • Estar acollits als programes de socialització de llibres de text del centre on estiguin escolaritzats.
  • Finalment, la renda de les famílies del darrer exercici fiscal liquidat (2020), no ha de superar els llindars màxims de renda familiar que estableix l’IDESCAT, calculat en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum anuals.

Recordem que dins del Pla de Xoc dissenyat per l’òrgan de govern municipal, a l’estiu ja es va activar la rebaixa del 20% dels preus dels casals d’estiu i de la quota de la llar d’infants, amb el clar propòsit de reduir el cost d’aquests serveis a les famílies empadronades al municipi. De fet, els programes de subvencions han esdevingut un instrument essencial per poder assolir les finalitats de les polítiques públiques de caràcter social, especialment en aquests moments de dificultat econòmica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les Tirita Clown també visitaran els residents de Palamós Gent Gran

La tipologia de residents del centre els permet fer una actuació més personalitzada, atenent a les seves necessitats.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -