16.9 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni impulsa la construcció d’una via verda al marge de la riera de Calonge

Està previst que acabin a mitjan juny, just abans que comenci la temporada d'estiu.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha començat a construir una via verda al marge dret de la riera de Calonge. Les obres condicionaran l’àmbit que connecta el Parc d’Activitats Econòmiques de Calonge amb Torre Valentina, per tal de crear un pas segregat al trànsit de vehicles motoritzats.

Actualment, hi ha un camí que necessita un tractament per permetre l’estabilitat del paviment per al seu ús per a vianants i ciclistes, així com uns elements físics que el delimitin. També presenta alguns trams amb un excés de vegetació que l’envaeix. El condicionament del camí, que tindrà aproximadament tres metres d’amplada, s’anirà complementant amb la creació de zones d’estada amb bancs i papereres.

La licitació es va fer per 84.897,42 euros, però es van adjudicar per 75.983,18 euros. Està previst que acabin a mitjan juny, just abans que comenci la temporada d’estiu. Mentre duri l’obra, no es podrà transitar per aquesta zona.

El projecte de via verda és la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2023, un procés obert als majors de setze anys empadronats al municipi i titulars i cotitulars de segones residències. Sumant totes les fases dels Pressupostos Participatius 2023 (recollida de propostes, primera volta de votació i votació final), hi va haver un total de 1.751 participacions. L’habilitació d’un espai de passeig natural que ara s’està construint va aconseguir 380 vots a la fase final.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -