22.4 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

Inaugurada l’ampliació del viver d’empreses Alta Mar, de Calonge

Actualment el Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni té 15 empreses allotjades, de les quals 11 utilitzen els despatxos mentre que 4 fan servir el servei de coworking. 

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha inaugurat avui l’ampliació del Viver d’Empreses Alta Mar, situat al Palau Firal de Sant Antoni. Aquest espai de promoció empresarial estava al cent per cent de la seva ocupació i tenia llista d’espera d’emprenedors que s’hi volien instal·lar. Aquest matí s’ha inaugurat oficialment l’ampliació amb una superfície de 105 metres quadrats, que ha permès la creació de 2 nous despatxos, així com també ha permès augmentar l’espai destinat a coworking, que ha passat de tenir una capacitat de 8 taules a tenir-ne 12.

Les obres també han permès adequar una nova aula de reunions i de formació, de 16 metres quadrats, i la creació de dues cabines insonoritzades que permeten als usuaris fer trucades, videoconferències o reunions de petit format amb la major privacitat. El projecte també incloïa la creació de noves obertures a la Sala Tic per millorar la il·luminació d’aquest espai, així com millorar l’aïllament acústic de tot l’espai amb la col·locació d’una manta acústica sobre el fals sostre. Amb l’ampliació el viver passa de tenir una superfície útil de 185 metres quadrats a tenir-ne 285. El pressupost d’execució d’aquest projecte ha estat de 86.613,64 euros (71.581,52 euros + 15.032,11 euros d’IVA al 21%).

Les obres han consistit en la construcció dels diversos despatxos i espais mitjançant separacions de pladur, així com la instal·lació de terra de parquet de roure blanc i un fals sostre registrable. Les obres d’ampliació també han servit per col·locar a sobre del fals sostre de tot el viver d’una manta acústica de llana mineral, per millorar l’aïllament acústic, així com l’obertura de noves finestres al mur de tancament que dóna a l’exterior del Palau Firal.

Actualment el Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni té 15 empreses allotjades, de les quals 11 utilitzen els despatxos mentre que 4 fan servir el servei de coworking.

El Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni va entrar en funcionament a principis de l’any 2017 i està situat al Palau Firal de Sant Antoni. Alta Mar va néixer amb l’objectiu de donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci, i també d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors, i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 20: 2020

Repassem tot el que va donar de si el 2020 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -