29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Toni Albalat no repetirà com a patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Toni Albalat, l’actual patró major de la Confraria de Palamós, no revalidarà el càrrec que ocupa fa gairebé quatre anys. Fa uns mesos va decidir no presentar candidatura per renovar-lo per motius personals. La pugna quedarà oberta un cop la Generalitat convoqui eleccions.

El mariner de l’embarcació d’arrossegament Estrella del Sur III va convertir-se en patró l’any 2016. Ho va fer amb el suport de 28 dels 43 vots de la junta general, esdevenint en el primer mariner en aconseguir el càrrec.

D’aquí un mes farà quatre anys que Toni Albalat és patró major. Uns quatre anys durant els quals s’han fet avenços importants per la Confraria. Entre d’altres, s’ha renovat per cinc anys més el pla de gestió de la gamba, s’han implantat noves portes d’arrossegament, nous arts de pesca més selectius i el pla estratègic Palamós Peix.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -