22.4 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni obre el procés participatiu del projecte de reurbanització de l’Eixample

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els veïns i veïnes de l’Eixample de Calonge podran participar en el projecte de reurbanització del seu barri. Amb l’objectiu d’implicar la ciutadania en la presa de decisions i promoure la participació ciutadana, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni convoca el proper dijous 7 de juliol una consulta que obre el procés participatiu per definir aquest projecte, i que tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala de Plens.

L’Ajuntament vol impulsar el projecte de reurbanització d’aquest barri i per fer-ho ja ha realitzat un treball previ d’anàlisi i diagnosi per detectar necessitats i veure quins elements de millora cal introduir en aquest projecte. Aquesta diagnosi, que es presentarà durant la sessió participativa als veïns i veïnes, ha analitzat diferents aspectes, com la pavimentació, els serveis urbans, la mobilitat o l’aparcament, entre d’altres. Aquest primer anàlisi s’ha completat amb diferents propostes de millora i criteris d’actuació que es presentaran a la ciutadania el proper 7 de juliol. Serà llavors quan els veïns i veïnes podran validar les propostes plantejades per incloure en el nou projecte de reeurbanització de l’Eixample.

El projecte de reurbanització de l’Eixample engloba els carrers del Pont, carrer Nou, un tram de la carretera de Romanyà, el carrer Dr. Josep Maria Vilaseca, carrer de la Sala, carrer d’Enric Lluís Roura, del Camp d’en Coll, el passatge Verge de Montserrat, el carrer Balmes, carrer de l’Estacada i carrer de la Palanca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

The Wombats presenten “Is This What It Feels Like To Feel Like This?”

Tal com ha passat amb Bastille, The Wombats també van començar el 2022 publicant disc, però no serà l’únic que editaran aquest any. Vuit mesos després d’editar el seu sisè disc “Fix Yourself, Not The World” el grup de Liverpool acaba d’anunciar un nou EP format per sis cançons amb el nom de “Is This
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -