26.4 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni posen un servei de taxi gratuït per les eleccions del 14F

El servei estarà disponible pels majors de 65 anys i per persones amb una discapacitat reconeguda de més del 45%

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posa a disposició un servei de taxi gratuït per les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge. La iniciativa vol facilitar el desplaçament al col·legi electoral de les persones que tinguin dificultats de mobilitat. Per això, aquest servei de taxi està disponible únicament per persones majors de 65 anys i per les persones amb una discapacitat reconeguda de més del 45%.

Les persones interessades en el servei han de contactar abans del divendres 12 de febrer a les 13 h amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana trucant al 972 66 03 75. Quan sol·licitin el servei es reservarà una hora per anar al col·legi electoral. Les persones que demanin el desplaçament amb taxi hauran d’acreditar que compleixen els requisits, és a dir, ser majors de 65 anys o que tenen una discapacitat reconeguda de més del 45%. A més, el dia de les eleccions hauran de demanar el certificat de votació.

El 14 de febrer hi haurà dos punts de votació a Calonge i Sant Antoni, un ubicat al pavelló d’esports de Calonge i l’altre al pavelló d’esports de Sant Antoni.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -