22.5 C
Pals
Dissabte, 1 octubre 2022
- Publicitat -

Calonge ofereix 500 euros mensuals als empresaris o autònoms que contractin una persona a l’atur

El programa Tastets d’Oficis rebrà una subvenció de 36.600 euros

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destinarà 36.600 euros al programa d’ocupació Tastets d’Oficis, la qual cosa permetrà la contractació de com a mínim 19 persones aturades del municipi. Aquesta iniciativa forma part del pla de xoc per fer front a la crisi econòmica i laboral provocada per la Covid-19. Malgrat que el govern havia proposat gairebé el doble, considera que l’import inicial és adequat i no descarta injectar-hi properament nous recursos.

Amb aquest programa, les empreses o autònoms rebran ajudes de 500 euros mensuals per cada persona aturada contractada, sempre que estigui empadronada al municipi. Podran rebre fins a dues ajudes amb una duració màxima de tres mesos.

Els ajuts es concediran per ordre de petició i fins a esgotar els fons destinats a aquesta partida. Les demandes que no es puguin atendre quedaran en llista d’espera i s’atendran si hi ha una ampliació de recursos per part de l’Ajuntament.

Cal recalcar que a l’abril el nombre de persones del municipi inscrites a l’atur havia augmentat en un 31,71% respecte a l’abril de l’any passat, la qual cosa representa 156 persones més. Actualment, al municipi hi ha 648 persones sense feina i la taxa d’atur és del 15,67% .

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Tornen les Nits de Cafè-Teatre a Castell d’Aro

Es faran vuit representacions d'una hora de durada, de tècniques diverses, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies professionals.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -