9.5 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Calonge-Sant Antoni es dirà Calonge i Sant Antoni

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Calonge-Sant Antoni es dirà Calonge i Sant Antoni. És el nom que ha aprovat la Generalitat després que l’Institut d’Estudis Catalans demanés posar una “i” copulativa en el nom del municipi. L’IEC considera que el guió que es proposava no s’accepta lingüísticament en la llengua catalana segons ha avançat El Punt Avui i ha pogut confirmar Ràdio Capital. En un principi, l’Ajuntament de Calonge acatarà la decisió perquè l’essència de la seva proposta era situar Sant Antoni en el nom del municipi.

Ara començarà el tràmit d’exposició pública i al·legacions. L’alcalde, Jordi Soler, ha explicat que el canvi de nom s’aprovarà el proper ple municipal del mes d’octubre.

Jordi Soler ha explicat que la realitat del municipi fa que en aquests moments sigui lògic que es completi el nom del municipi amb els dos nuclis. Així ho apuntava l’alcalde, Jordi Soler, a Ràdio Capital:

Anys enrere va donar-se un moviment segregacionista a Sant Antoni, que amb el temps ha anat a menys. De fet, el partit Sant Antoni Independent ja no es va presentar a les eleccions municipals de fa dos anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Chat GPT no estiueja a Palafrugell

A continuació us copiaré un article d'1 minut encarregat al Chat GPT on li demano que parli de Palafrugell...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -