El projecte del parc d’aventura de la Fosca torna a passar en mans de la Comissió d’Urbanisme de Girona. El ple municipal de Palamós ha aprovat aquest dimarts el text refós del pla urbanístic que es va encallar a la Comissió.

El projecte del parc d’aventura de la Fosca torna a caminar després de quedar encallat a la Comissió d’Urbanisme de Girona el passat mes de juny. Segons va avançar Ràdio Capital, aquest organisme de la Generalitat va acordar suspendre el pla especial del parc, a l’espera que es demostrés que no hi havia alternatives en terrenys de menor protecció. A més, demanava que es respectes al màxim la massa boscosa de la zona.

El consistori ha tornat a aprovat el text amb algunes esmenes perquè, ara sí, pugui tenir el vistiplau de la Generalitat. El parc d’aventura de la Fosca serà un equipament amb circuits aeris amb tirolines i cordes damunt dels arbres d’un bosc del costat del Càmping King’s. Els circuits seran de diferents nivells de dificultats i n’hi haurà d’infantils i per a adults.