31.2 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

Calonge vol ser una ‘Book Town’ i busca llibreters i llibreteres

Ofereix 10.000 euros a set persones que vulguin obrir una llibreria al casc antic del municipi, pressupost per contractació, subvencions i locals del casc antic.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Calonge ofereix 10.000 euros a set persones que vulguin obrir una llibreria al casc antic del municipi.  Volen convertir-se en el primer “Poble de Llibres” estable de Catalunya, el que es coneix internacionalment com a BookTown, és a dir, pobles que tenen moltes llibreries i són un focus de reactivació econòmica. Però a més a més,  el consistori també ofereix set locals buits que hi ha al casc antic que es poden llogar i fins a 6.000 euros per a la contractació de personal, subvencions del 50% per a la rehabilitació dels immobles on hi hagi les llibreries i una bonificació del 90% en la taxa de llicència d’activitats. Així ho han explicat per Twitter aquest matí.

A països com el Regne Unit, França o Noruega ja hi ha altres viles de llibres, que s’han convertit en un model d’èxit en la reactivació de l’economia i vida social d’aquestes localitats. El regidor de cultura, Norbert Botella, explica per què volen convertir Calonge en Booktown.

A més a més, l’ajuntament oferirà suport en la digitalització i formació per desenvolupar habilitats empresarials i de gestió amb cursos de formació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Santa Cristina regularà els accessos al massís de l’Ardenya

Bona part de l’Ardenya cristinenca és un espai protegit inclòs a la xarxa dels Espais d’Interès Natural (EIN) de la Generalitat de Catalunya, dins la xarxa Natura 2000 i també és zona ZEPA de protecció d’aus
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -