7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

El Camí Vell de Tamariu a Begur quedarà tancat durant l’estiu

El trànsit quedarà restringit fins l'octubre, després de la temporada d'estiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Camí Vell de Tamariu a Begur quedarà tancat a la circulació motoritzada durant l’estiu per l’alt risc d’incendi. El tancament es va fer efectiu el passat 23 de juny i durarà fins el proper dilluns 1 d’octubre.

La mesura de tancar el Camí Vell de Tamariu ja es va aplicar l’any passat per primera vegada. D’aquesta manera s’evita la circulació de vehicles pel camí forestal per decret d’alcaldia. D’aquesta manera entre els mesos de juny i d’octubre el camí que uneix Tamariu amb la carretera que va de Begur a Palafrugell, per Esclanyà, quedarà restringida al trànsit rodat.

Només els propietaris que tinguin finques a les zones podran fer ús del camí vell de Tamariu. Un vial que s’ha delimitat amb barreres i senyals informant el motiu, com també recordant que no es pot aparcar ni fer foc.

El decret s’ha comunicat a tots els afectats, Bombers, Forestals, DARP i l’Ajuntament de Palafrugell. Ara l’objectiu del consistori liderat per Loureiro és garantir la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen properes al bosc. Tot això per reduir el risc d’inici d’un incendi forestal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -