Cinquè any del bus turístic Julivia

Vol "facilitar la mobilitat als visitants i als vilatans", segons ha explicat l'Ajuntament de Palafrugell

Torna, per cinquè any consecutiu, el Julivia bus, que recorrerà els prinicpals punts d’interès turístic de Palafrugell, que també vol “facilitar la mobilitat als visitants i als vilatans”, segons ha explicat l’Ajuntament de Palafrugell.

El Julivia bus estarà en marza fins l’11 de setembre, amb un trajecte que farà Palafrugell – Calella – Cap Roig – Llafranc – Far Sant Sebastià – Tamariu – Palafrugell i té una durada de 90 minuts. Surt de l’estació d’autobusos de Palafrugell, cada dia, l a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet.

El preu del Julivia bus és de 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies), i els menors de 4 anys no paguen.

A més, el mateix dia d’ús del tiquet els usuaris es poden beneficiar de descomptes en activitats esportives i de lleure: excursions en caiac, immersions i batejos de submarinisme o lloguer de bicicletes.