Torna, per cinquè any consecutiu, el Julivia bus, que recorrerà els prinicpals punts d’interès turístic de Palafrugell, que també vol “facilitar la mobilitat als visitants i als vilatans”, segons ha explicat l’Ajuntament de Palafrugell.

El Julivia bus estarà en marza fins l’11 de setembre, amb un trajecte que farà Palafrugell – Calella – Cap Roig – Llafranc – Far Sant Sebastià – Tamariu – Palafrugell i té una durada de 90 minuts. Surt de l’estació d’autobusos de Palafrugell, cada dia, l a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet.

El preu del Julivia bus és de 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies), i els menors de 4 anys no paguen.

A més, el mateix dia d’ús del tiquet els usuaris es poden beneficiar de descomptes en activitats esportives i de lleure: excursions en caiac, immersions i batejos de submarinisme o lloguer de bicicletes.