5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Els comerciants de Palafrugell sortegen aquest Nadal 3.000€ en descomptes

La campanya de Nadal començarà el 19 de desembre i també repartirà més de 1.500 obsequis i regals, valorat en 20.000 €.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Seguint amb el lema “A Palafrugell ho trobaràs tot” es posarà en marxa la campanya de Nadal comercial organitzada per Oohx!gen Palafrugell, comerç i negoci. Hi participen un total de 165 establiments i negocis del municipi. Amb la campanya es repartiran durant el Nadal 3.000 € en descomptes i més de 1.500 obsequis i regals, valorat en 20.000 €.

El principal atractiu d’aquesta campanya serà la ruleta, que tornarà a sortir al carrer, després de l’èxit de l’any passat.  Enguany, i a causa de la COVID19 i les mesures marcades per les autoritats sanitàries, la ruleta s’ubicarà al Centre Comercial (C/ Cavallers 28-30) per fer un control de l’aforament.

La ruleta repartirà premis els dies 19-20-21-22-23 i 24 de desembre i els dies 2-3-4 i 5 de gener. Per participar, es podran aconseguir tiquets de tirada fent les compres a tots els comerços i negocis adherits a la campanya. Els premis de la ruleta són molt variats, però destaquen els 3.000 € en descomptes, els més de 1.500 regals i obsequis aportats pels establiments participants i Oohx!gen. Destacar també que el darrer dia de la campanya, es sortejarà una TV LG 55” entre tots els participants a la ruleta.

D’altra banda, Oohx!gen també continua amb la gimcana infantil que tant d’èxit va tenir l’any passat, on tots els petits hauran de buscar nou corones amagades als aparadors de la vila de Palafrugell. Tots els nens i nenes que les trobin podran participar en el sorteig d’una tablet.

Així doncs, la campanya començarà el proper 19 de desembre i s’allargarà fins al 5 de gener amb la finalitat de reactivar el comerç local i fer una mica més alegres les festes als vilatans i possibles visitants que s’acostin a Palafrugell.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -