16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Canvis al projecte de l’Avinguda de l’Església de Santa Cristina d’Aro

El cost del projecte augmenta uns 45.000 euros per enterrar el cablejat elèctric i el projecte ascendeix als gairebé 500.000 euros en total

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha aprovat petites modificacions al projecte de reurbanització de l’Avinguda de l’Església de Santa Cristina. Aquestes millores arriben després de les peticions per seguretat del vial i de les instal·lacions que envolten la zona afectada, com és l’Escola Pedralta i la Llar d’Infants Guirigall.

Entre els canvis que s’han afegit després del termini d’al·legacions del projecte hi ha una marquesina per l’autobús. Aquesta parada donarà servei als usuaris del transport públic que venen des de Platja d’Aro. Tot i això, no és l’única millora que es portarà a terme, per motius de seguretat, la policia local demanava una vorera més ample. D’aquesta manera es potenciava que l’entrada a l’escola estigués més protegida.

La millora estrella però servirà per tapar el cablejat de les instal·lacions telefòniques i d’electricitat a la part alta de l’Avinguda de l’Església, com ha explicat Xavi Sala Congost, Alcalde i Regidor d’Obra Pública de Santa Cristina d’Aro a Ràdio Capital.

El termini de les obres serà de quatre mesos i des del consistori volen començar el més aviat possible. Perquè destaquen que és una obra molt necessària i que han defensat des de l’inici de la legislatura. Per aquest motiu els habitants de Santa Cristina d’Aro podrien veure les millores acabades a finals del 2018 o a principis del 2019.

L’objectiu és començar el més aviat possible sense que el calendari d’estiu o el curs escolar afectin les millores. Que s’espera que costin 458.490,84 euros; dels quals 45.000 aniran destinats a enterrar el cablejat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -