15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

Carles Pi “A Pals, nova instal·lació de càmeres per regular l’accés al nucli antic”

L’alcalde de Pals ens explica com funcionaran les noves càmeres col·locades al municipi

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Mor el jafrenc Lluís Aldeguer, primer inspector en cap dels Mossos d’Esquadra

L'any 1988, després d'una llarga trajectòria, va ser nomenat coronel. 
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Al Supermatí d’avui hem entrevistat Carles Pi, alcalde de Pals, que ens ha anunciat la propera instal·lació de càmeres al municipi, principalment al nucli antic. Al marge d’això, les normes de circulació i d’aparcament continuen sent les mateixes que les de l’ordenació del 2016.

Pel que fa a les càmeres del nucli antic, a diferència de les instal·lades als municipis veïns com Palafrugell i Begur, no només seran per llegir les matrícules, sinó també per controlar la permanència, és a dir que les persones que hi puguin entrar no s’hi quedin més del temps autoritzat.

Així, les persones autoritzades a entrar al nucli antic són les que hi tenen una residència, sigui de lloguer o de propietat, o que hi tinguin un negoci. Només hi podran aparcar les persones que hi tinguin un garatge particular. Les altres persones, només hi podran entrar per un temps màxim de 30 minuts i no hi podran aparcar. Amb les noves càmeres, es podrà controlar el temps que cada persona passi al barri antic.

Al marge d’això, també s’instal·laran càmeres a altres llocs de la ciutat, com per exemple a les entrades principals i a l’accés a la platja. Aquestes estan pensades per rebaixar el nombre de robatoris, que es van incrementar molt l’estiu del 2019. Tant la Policia Local com els Mossos afirmen que és una eina molt útil després d’haver-ho comprovat als municipis veïns.

Aquí teniu l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies