25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Carles Pi “A Pals, nova instal·lació de càmeres per regular l’accés al nucli antic”

L’alcalde de Pals ens explica com funcionaran les noves càmeres col·locades al municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Carles Pi “A Pals, nova instal·lació de càmeres per regular l’accés al nucli antic”
Loading
/

Al Supermatí d’avui hem entrevistat Carles Pi, alcalde de Pals, que ens ha anunciat la propera instal·lació de càmeres al municipi, principalment al nucli antic. Al marge d’això, les normes de circulació i d’aparcament continuen sent les mateixes que les de l’ordenació del 2016.

Pel que fa a les càmeres del nucli antic, a diferència de les instal·lades als municipis veïns com Palafrugell i Begur, no només seran per llegir les matrícules, sinó també per controlar la permanència, és a dir que les persones que hi puguin entrar no s’hi quedin més del temps autoritzat.

Així, les persones autoritzades a entrar al nucli antic són les que hi tenen una residència, sigui de lloguer o de propietat, o que hi tinguin un negoci. Només hi podran aparcar les persones que hi tinguin un garatge particular. Les altres persones, només hi podran entrar per un temps màxim de 30 minuts i no hi podran aparcar. Amb les noves càmeres, es podrà controlar el temps que cada persona passi al barri antic.

Al marge d’això, també s’instal·laran càmeres a altres llocs de la ciutat, com per exemple a les entrades principals i a l’accés a la platja. Aquestes estan pensades per rebaixar el nombre de robatoris, que es van incrementar molt l’estiu del 2019. Tant la Policia Local com els Mossos afirmen que és una eina molt útil després d’haver-ho comprovat als municipis veïns.

Aquí teniu l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -