8.4 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Així serà el nou carril bici que unirà Palafrugell amb Calella i Llafranc

L'Ajuntament haurà d'expropiar alguns terrenys agrícoles al costat de l'autovia per poder executar les obres.

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Un carril bici unirà Palafrugell amb les platges i els nuclis de Calella i Llafranc en els propers mesos, tal i com informa el Diari de Girona i segons ha pogut confirmar Ràdio Capital. Segons han explicat des de la regidoria d’urbanisme de l’Ajuntament, es posarà a licitació aviat i estarà a punt a l’inici de la pròxima temporada turística.

L’Ajuntament haurà d’expropiar alguns terrenys agrícoles al costat de l’autovia per poder executar les obres. Segons ha explicat a Ràdio Capital l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, “no representen cap mena de problema perquè no hi ha res urbà i tenen un cost bastant assumible”. Tot i així, en un principi havien previst que fossin 30 els metres per tal de poder fer altres actuacions.

 

Com serà el carril bici?

En concret, el carril tindrà 3 metres d’amplada i 2.543 metres de llarg, que aniran pel costat sud de la GIV-6546, des de la rotonda que dona a l’avinguda del mar fins a l’últim giratori de l’autovia, que permet girar cap a Calella o cap a Llafranc.

A més a més, entre la vorera i el carril bici hi haurà alzines aliniades i arbustos. També es crearà un sistema de reg soterrat i un gual inundable i una passera de fusta, ja que passarà per la riera de la Vila Seca i la riera de l’Aubí.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El 13 de març s’escollirà nou patró major de la Confraria de Palamós

S'han confirmat les dates per a la renovació dels òrgans de govern de les confraries de pescadors catalanes, entre...

Altres notícies