24.1 C
Pals
Diumenge, 27 setembre 2020

Casal d’estiu

Aixeca’t, Nil! Que et llevis t’he dit! Pren-te ràpid el Cola-cao i puja al cotxe. Falten 5 minuts per les 9h i encara no t’he pogut deixar al Casalet…sembla mentida que sempre em facis córrer. T’he dit mil vegades que no pots mirar, com nosaltres, House of Cards fins a les 12 de la nit…però tu ni cas. Recorda posar-te a la bossa una tovallola, que ahir us van dir que després del bàsquet i de jugar a voley, us ruixarien amb la manguera.

Què dius d’en Dani? Que ell fa casalet de vela? Home, doncs clar, el seu pare treballa de pescador a Palamós i s’ho poden permetre. Què dius, que passes moltes hores al casalet? Doncs les mateixes que em passo jo a la feina i no em queixo! Bueno…em queixo poc.

A mi, Nil, de petit, m’hauria encantat passar-me sis hores al dia fent futbol, badminton i bàsquet tots els dies de la setmana. Només has de veure qui guanya més pasta en aquest país, fill: els esportistes. Això és així.

I ara què dius? Que voldries llegir Harry Potter? Sí, home, si no tens temps ni per prendre el got del llet a la nit i et posaràs a llegir…au, passa, va i no emprenyis. Que som l’estiu i t’ho estàs passant la mar de bé.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios