Castell Platja d’Aro vol ser pioner en un pla d’accessibilitat física, segons ha dit el regidor d’urbanisme del municipi Josep Maria Solé. Així doncs, l’Ajuntament ha proposat contractar un projecte en el que s’identificaran situacions en les que es poden suprimir barreres arquitectòniques per tal de millorar l’accessibilitat física en els espais públics de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’agaró. El regidor Solé ha explicat que després d’uns anys és necessari.

El proper 17 de desembre acaba el termini de presentació d’ofertes d’un pla que ha d’identificar i quantificar les accions que es podrien dur a terme a partir d’un treball documental tècnic. El pressupost de licitació d’aquesta oferta és de 18.029€ IVA inclòs. Abans de determinar el pressupost que es destinarà a cada acció, però, caldrà prioritzar-les, i segons ha dit el regidor, “serà decisió política decidir quan s’arreglarà.”

A finals del primer trimestre del 2019 ja estarà elaborat el document d’accessibilitat física, en relació també amb un nou decret a Catalunya sobre l’accessibilitat física que està en tràmit.